Αυτή η συνταγή για μία τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο, είναι ό,τι πρέπει για τις φορές που βιάζεστε, πεινάτε, δε βρίσκετε συνοδευτικό, θέλετε ένα σνακ, αναρωτιέστε πώς να να δώσετε άλλο αέρα στο πρωινό σας, ψάχνετε κάτι ελαφρυ για βραδινό…

Δηλαδή όπως καταλάβατε, για όλες τις ώρες, για μικρούς και μεγάλους, χωρίς πολύ κόπο!

Τα υλικά που θ…


Αυτή η συνταγή για μία τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο, είναι ό,τι πρέπει για τις φορές που βιάζεστε, πεινάτε, δε βρίσκετε συνοδευτικό, θέλετε ένα σνακ, αναρωτιέστε πώς να να δώσετε άλλο αέρα στο πρωινό σας, ψάχνετε κάτι ελαφρυ για βραδινό…

Δηλαδή όπως καταλάβατε, για όλες τις ώρες, για μικρούς και μεγάλους, χωρίς πολύ κόπο!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε

400 γρ. κασέρι τριμμένο
150 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
150 γρ. καλαμποκάλευρο
3 αυγά μεσαίου μεγάθους
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και λαδώνουμε καλά ένα ταψί μεσαίου μεγέθους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα τυριά και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τη γεύση μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, καθώς και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε την πίτα σε ένα μεσαίο ταψί και ισιώνουμε λίγο την επιφάνειά της με σπάτουλα ή αν δεν έχετε, με την ανάποδη μεριά ενός κουταλιού.
Ψήνουμε για 45-50′ περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει προτού την κόψουμε.

Πηγή

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το expresstime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια