Υλικά
3 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο
2 κ.σούπας αλεύρι
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σούπας βούτυρο
4 αβγά ελαφρά χτυπημένα

Ανακατεύουμε το αλεύρι με την καρύδα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο ελαφρά ρίχνουμε την ζάχαρη την βανίλια και τα αυγά χτυπημένα ανακατεύουμε .

Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα με το αλεύρι καρύδα.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά το βάζουμε μετά σε κορνέ και σε ένα ταψί με λαδόκολλα  τα  αριαδιάζουμε σε μικρή απόσταση.

Τοποθετούμε κι από ένα κερασάκι γλυκό στην μέση .
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.

Συνταγή από Natalia Papadopouloy-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

πηγη mageirikhkaisuntages.blogspot.gr

 

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το expresstime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια