Συστατικά

  • 700 γρ. Nutella (400 γρ. + 300 γρ.)
  • 3 μέτρια αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
  • Σε ένα μπολ με ένα σύρμα ανακατεύουμε τα 400 γρ. Nutella με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Περνάμε από κόσκινο το αλεύρι και το ρίχνουμε και αυτό στο μπολ.
  • Ανακατεύουμε το μείγμα με μια σπάτουλα
  • Σε ένα ταψάκι 20*30 εκ. που το έχουμε στρώσει με βουτυρωμένη λαδόκολλα, στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας.
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά.
  • Αφού ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε σχάρα για 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από το ταψάκι και αναποδογυρίζουμε είτε στον πάγκο εργασίας μας είτε σε μία επιφάνεια.
  • Στρώνουμε από πάνω τα 300 γρ. Nutella σε όλη την επιφάνεια του brownie, με την βοήθεια ενός μαχαιριού ή μιας σπάτουλας.
  • Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε στην μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο.
  • Στην συνέχεια κόβουμε το γλυκό σε 6 κομμάτια και σερβίρουμε.

πηγη akispetretzikis.com

loading...

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το expresstime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια