Υλικά

200 γρ σκληρή φέτα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Ρίγανη
1 πιπεριά πράσινη
1 ντομάτα
καυτερή πάπρικα (μπούκοβο)

Εκτέλεση

Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη φέτα. Στρώνουμε τη ντομάτα σε ροδέλες και την πιπεριά σε κομμάτια πάνω στη φέτα.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και τέλος το μπούκοβο, σε ποσότητα ανάλογη με το πόσο καυτερό θέλουμε να γίνει.
Ψήνουμε στο γκριλ για 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε αμέσως.

πηγη newsredder.gr

loading...

Το expresstime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια